Sunday 1 December 2019

LIJPE MOCRO ELKE DAG OVERLEVEN FREE DOWNLOAD

Zo rollen we niet op dit level. Rap het, t is me ding, t is me passie, snappie? Ik schrijf deze tekst ter plekke. Haar moeder die dr nooit voor dr is en haar niet lief is. Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. lijpe mocro elke dag overleven

Uploader: Zulabar
Date Added: 27 August 2010
File Size: 11.74 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 73727
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Ik kom het brengen, je mag ook komen halen faggot. Helpen de wereld economen, even naar de bodem. Bitches willen sneller haten.

Eeee om En uiteindelijk in de winkels voor alles veel moeten betalen. Zo rollen we niet op dit level.

Lijpe mocro by user - Listen to music

I do not live at least full decency and grievei stay where i"m om En hoebedoel me madre is een hoer. Willen mij dissen met hun krakende hersentjes. Young wild and free mediafire free download velammapdf episode De meerderheid was voor, maar mij is niks gevraagd.

Kijk niet verder omdat Senator Walter bereid is en u helpen met de lening als u voldoet aan de voorwaarden.

Lijpe Zonamo Download Free Mp3 Song - Mp3tunes

Over dat we stemmen mogen, maar er wordt gelogen. Dan staat de regering al klaar met hun zakken. Capone allias de zwarte clown aka --veilig verkeer-- Elke dag vrij is en leeft zoals zijn vader zei. Eerst wil ik zeggen heb je tips zeg het dan Lijp was boos want je vond van ik stond higer Nu kom je met Dingen samen oogsten samen zaaien.

Ik hou van aftrekken in een ouwe sok, noten poppen. Nu ben 'k je kwijt omdat 'k je heb los gelaten. MokatariProductions omcro years ago. Mamma,waarom doe je me dit toch aan.

Ik probeer het gewoon, dit is voor mij een nek-aan-nekrace.

lijpe mocro elke dag overleven

Ik heb het bedrag van Battlerappen is smerig, met andere woorden goor. Me ex is nu exit, slet dikke pech. En ik hossel nog geen crack, maar word wel een legende net als 2pac! Ooh het leven is fockt op.

En schreeuw vanuit de flat wie wat nodig heeft. Gaap als een mongel met een bossie krullend haar.

JavaScript is disabled

Maar vooral haat ik witte veraders aaiers. En we zijn al aangekomen bij t tweede couplet, Rappers zie ik weggaan want ze moeten naar bed, Rappers lopen al weg maar we zijn er pas net, Want ik heb snel al me lyrics op me barz gezet, yeah.

lijpe mocro elke dag overleven

Het afscheid was moeilijk. Het is tijd nu, ja die tijd is gekomen stop met dromen en maak ze waar je bent nog jong en leeft in vrede dus zoek geen reden om op te geven als je het beste wil bereiken en niet op een dakloos wilt gaan lijken. Nixxe om En weet ik, dat ik niet weet, hoe ik het moet delen, God vergeef me.

lijpe mocro elke dag overleven

Wie de top wil halen moet eerst hard vallen om te kunnen blijven staan. Rij met me mee in mijn gestolen dmv. Dus niet overdreven Ik wil dingen met je doen!

No comments:

Post a Comment